Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ημερίδα με θέμα:Διαθεσιμότητα-Κινητικότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, στις 4.00μ.μ, η Ένωση για την Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων, πραγματοποιεί στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» (Μιχαήλ Βόδα 2-6  Αθήνα), Ημερίδα με θέμα:«Διαθεσιμότητα-Κινητικότητα: Οργανωτικός Ανασχεδιασμός ή Συρρίκνωση του  Δημοσίου Τομέα υπό το κράτος του Μνημονίου;». 
Σκοπός της Ημερίδας είναι να αναδειχθούν οι επιπτώσεις των μέτρων στο κοινωνικό, οικονομικό και συνακόλουθα και στο πολιτικό επίπεδο. Ειδικότερα,στην Ημερίδα θα αναλυθεί και θα επιχειρηθεί να δοθεί μία απάντηση στα ερωτήματα, ποιοι λόγοι επέβαλαν τα μέτρα αυτά, ποιοι στόχοι εξυπηρετούνται και πως επιτυγχάνονται, ποιες διαδικασίες επελέγησαν και πως διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα της αξιολόγησης, ποιο είναι σε τελική ανάλυση το δημόσιο όφελος.
Ειδικευμένοι Νομικοί και Διοικητικοί επιστήμονες και Οικονομολόγοι θα αναδείξουν τις επιμέρους όψεις του ζητήματος και θα επιχειρήσουν να απαντήσουν εν τέλει στο βασικό ερώτημα περί της αναγκαιότητας και των συνεπειών των αντικοινωνικών μέτρων.Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων και των πολιτικών κομμάτων θα αναπτύξουν στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας τις δικές τους απόψεις και θέσεις.
ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

                                                                                         ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου