Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ... ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΦΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ...

Στην τελική ευθεία η επανατοποθέτηση των «διαθεσίμων» εκπαιδευτικών


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία της επανατοποθέτησης σε δομές του υπουργείου Παιδείας εκπαιδευτικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Στενός συνεργάτης του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου δήλωσε σήμερα στο esos: «Μετά την έκδοση των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων, ο υπουργός Παιδείας γνωστοποίησε προς το αρμόδιο Συμβούλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις κενές θέσεις που πρόκειται εντός των προσεχών ημερών να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα».
Ο συνεργάτης του υπουργού Παιδείας τόνισε στο esos ότι «Πρόκειται για σύνολο 1303 θέσεων εκ των οποίων 925 σε θέσεις εκπαιδευτικών σε ΣΕΚ, ΙΕΚ, ΣΔΕ και ΚΔΒΜ, και 146 σε διοικητικές θέσεις των ίδιων φορέων και 232 σε κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, φιλόλογοι κ.α.)».

Υ.Γ. Οι διοικητικές θέσεις όλο και μειώνονται, αλλά έτσι κι αλλιώς είχε πει να μη πιστέψουμε τίποτα αν δεν τις δούμε να προκηρύσσονται.
Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν είναι 1991 θέσεις 

3 σχόλια:

  1. Οι διοικητικές θέσεις μειώθηκαν νομίζω....
    Είναι για τος διαθέσιμους εκπαιδευτικούς ή τους διοικητικούς των ΑΕΙ;
    Και οι υπόλοιποι συνάδερφοι;
    Περισσεύουν Ζωές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μας δουλεύει ….. «Πρόκειται για σύνολο 1303 θέσεων εκ των οποίων 925 σε θέσεις εκπαιδευτικών σε ΣΕΚ, ΙΕΚ, ΣΔΕ και ΚΔΒΜ, και 146 σε διοικητικές θέσεις των ίδιων φορέων και 232 σε κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, φιλόλογοι κ.α.)»
    Οι 325 έγιναν 199 και τώρα 146…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απρόβλεπτο και ανορθόδοξο της δικής μας δράσης-σκέψης είναι σε θέση να βάλει φωτιά στα επικοινωνιακά επιτελεία, τους μισθωτούς-αποσπασμένους συμβούλους, όλες αυτές τις λέρες που τον πλαισιώνουν, αντικαθιστούν, εκπροσωπούν εξωθεσμικά στη διοικητική πυραμίδα του υπουργείου (ένα απλό googlarisma είναι αποκαλυπτικό για το ποιόν, το ήθος, τη διαχείριση ΜΚΟ, εταιρειών δημοσκοπήσεων, και πάει λέγοντας…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή