Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27.1.2014 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ – ΦΑΞ: 210 2012031
g.elme.athinas@gmail.com

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 07
23/01/14
ΚΑΛΕΣΜΑ

Λιγότεροι από 2 μήνες έμειναν μέχρι την εκπνοή του χρόνου διαθεσιμότητας και 445 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ θα ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! Η απόλυση έστω και ενός συναδέλφου, σημαίνει την κατάργηση της μονιμότητας για όλους μας!

Μαζί με τους συναδέλφους μας σε διαθεσιμότητα αγωνιζόμαστε για ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, για ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ και ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ

Το ΔΣ της Γ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας τη Δευτέρα 27/01 8:00 – 11:00 πμ. για να στηρίξει την κινητοποίηση των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα.
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 27/01/14 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!



ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!


Διαβάστε εδώ το κάλεσμα Tου ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα (Αττικής) καλεί όλους τους συναδέλφους της Αττικής σε διαθεσιμότητα, να δώσουν δυναμικό παρόν στην παραπάνω κινητοποίηση. 
Προσυγκέντρωση στις 7.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Ταϋγέτου (κάθετος της Γαλατσίου) και Πασσώβ. (ΧΑΡΤΗΣ)
Εκτός από τη Γ΄ΕΛΜΕ, απόφαση για 3ωρη στάση εργασίας έχoυν πάρει η Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας και η ΕΛΜΕ Νότιας ΑθήναςΚαλούνται οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα -για τη διευκόλυνσή τους- να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, έτσι ώστε να προκηρύξουν 3ωρες στάσεις εργασίας.


Θεσσαλονίκη-Κινητοποίηση  
Δευτέρα 27/1  8.00 π.μ. 
από καθηγητές σε διαθεσιμότητα, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πέλλας, Έβρου, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Ημαθίας, Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου