Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.2.2014 ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών 
σε Διαθεσιμότητα, στο πολιτικό γραφείο του 
Υπουργού Παιδείας-Συνάντηση την Παρασκευή 21.2.2014, 10 π.μ.


Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Αττικής , σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου,  με δυναμισμό και αποφασιστικότητα που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, έκαναν αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου στον Πειραιά. Οι υπάλληλοι του Υπουργικού γραφείου, θορυβημένοι από την αγωνιστικότητά μας, αντί να  ανοίξουν την πόρτα και κουβεντιάσουν μαζί μας, κάλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις για να "επιβάλλουν την τάξη".
Λύση δόθηκε όταν κάτω από την πίεσή μας, κατέφθασε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού κ. Κυριαζής  και κανονίστηκε συνάντηση της ΟΛΜΕ & Συντονιστικής Επιτροπής με τον Υπουργό Παιδείας την Παρασκευή 21.2.2014 στις 10 π.μ.  στο Υπουργείο Παιδείας.
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα  καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς , σε διαθεσιμότητα και μη, να πάρουν μέρος αγωνιστικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα ( Παρασκευή 21.2.2014, 10 π.μ.) στο Υπουργείο Παιδείας

1 σχόλιο: