Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ 
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Έληξε η κατάληψη των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα στο πολιτικό γραφείο του κ. Αρβανιτόπουλου όταν ορίστηκε συνάντηση με τον Υπουργό  στο ΥΠΑΙΘ.
Οι εκπαιδευτικοί μετέβησαν στο Υπουργείο Παιδείας όπου λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών με τον κ. Αρβανιτόπουλο στο Αμφιθέατρο του ΥΠΑΙΘ.

Ο Υπουργός εμπαίζοντάς μας για μια ακόμα φορά και ενώ βρισκόμαστε στο κατώφλι της απόλυσής μας, είπε ότι ο Ίδιος, τις έχει υπογράψει τις υπόλοιπες θέσεις στα ΙΕΚ-ΣΕΚ, όμως δήλωσε ότι δεν είναι στο χέρι του να προκηρυχθούν, αλλά είναι πλέον στο χέρι του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ως γνωστόν εδώ και καιρό δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπάρξουν απολύσεις στους εκπαιδευτικούς.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα που βρισκόμαστε στο Υπουργείο Παιδείας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα παραμείνουμε εδώ, με αίτημα προς την κυβέρνηση να προκηρυχθούν τώρα, άμεσα, οι υπόλοιπες 200 θέσεις στα ΙΕΚ-ΣΕΚ που είναι ήδη νομοθετημένες  από το κοινοβούλιο και να υπάρξει επίσημη κυβερνητική δέσμευση ότι δεν θα απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ 13/3/2014
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

  • Κανένας απολυμένος στις 22 Μάρτη
  • Να προκηρυχθούν τώρα τόσες θέσεις, όσοι και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα







ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Zούγκλ@.gr  :Αστυνομικό μπλόκο στο υπουργείο Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου