Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συντονισμένες κινητοποιήσεις έγιναν στην Καλλιθέα από εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/3 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 

Embedded image permalink

Σήμερα Παρασκευή 7/3 στις 8 π.μ. πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση από τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα στο σχολικό συγκρότημα της Σιβιτανιδείου σχολής (ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΓΕΛ). Στην κινητοποίηση που συμμετείχαν επίσης καθηγητές και πλήθος μαθητών των σχολείων, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολικός αποκλεισμός του σχολικού συγκροτήματος με σκοπό την διαμαρτυρία και την ενημέρωση γονέων, μαθητών, καθηγητών και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής, σχετικά με το θέμα των επικείμενων απολύσεων αλλά και των σοβαρότατων προβλημάτων στην τεχνική εκπαίδευση.
  • Να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός στις 22 του Μάρτη
  • Να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες των καταργημένων τομέων (Υγείας - Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής - Κομμωτικής) στο Νέο ΕΠΑΛ
  • Να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στα σχολεία τους.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καλλιθέας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, όπου οι διαδηλωτές ενώθηκαν με τους σχολικούς φύλακες, που πραγματοποιούσαν συμβολική κατάληψη στο κτίριο του Δημαρχείου. Η πορεία διαμαρτυρίας συνεχίστηκε προς την Εφορεία Καλλιθέας, όπου οι καθαρίστριες του ΥΠ. Οικονομικών έκαναν συμβολική κατάληψη. 

Αγωνιζόμαστε συντονισμένα για να ανατρέψουμε τα σχέδια "Τους"
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Αποκλεισμός της Σιβιτανιδείου και πορεία στην Καλλιθέα από εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα στις 07-03-14 (VIDEO)



Embedded image permalink
Embedded image permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου