Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γενική απεργία και συλλαλητήρια-Τετάρτη 9 - 4 - 2014

Όλοι στη Γενική Απεργία 

Τετάρτη 9 - 4 - 2014 
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 
Αθήνα, προσυγκέντρωση ΟΛΜΕ Πολυτεχνείο 10.30 π.μ. 

 Συνάδελφοι / ισσες η Συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, καταλύοντας το Σύνταγμα, προχωρά στην απόλυση των πρώτων Δημοσίων υπαλλήλων μετά από 100 χρόνια, ενώ ψήφισε άλλο ένα πολυνομοσχέδιο – μνημόνιο, με το οποίο βυθίζει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση. Η Κυβέρνηση με τις πρόσφατες επιλογές της οδηγεί στη διαθεσιμότητα και την απόλυση χιλιάδες επιπλέον εκπαιδευτικούς και άλλους δημόσιους υπαλλήλους, ετοιμάζει μέσω της ‘’αξιολόγησης’’ μια δεξαμενή δεκάδων χιλιάδων προς απόλυση υπαλλήλων, απελευθερώνει τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, προχωρά σε νέες μειώσεις στις συντάξεις, κλείνει δημόσιες υπηρεσίες, διαλύει ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος, ξεπουλάει δημόσια περιουσία. Εξαθλιώνουν εδώ και τέσσερα χρόνια την ελληνική κοινωνία, υπογράφοντας απανωτά μνημόνια, συνάπτουν νέα δάνεια και υποθηκεύουν το μέλλον πολλών γενεών, προκειμένου να σώσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, τις τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ ταυτόχρονα βουλιάζουν στα σκάνδαλα και τη διαφθορά.

Οι εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ιστορικού χαρακτήρα αποφάσεις για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Δύο δρόμοι μας απομένουν. Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα πεθάνουμε ή θ’ αντισταθούμε και θα τους σταματήσουμε.


ΟΛΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ -- ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αθήνα, προσυγκέντρωση ΟΛΜΕ Πολυτεχνείο 10.30 π.μ.

GSEEADEDY
ΑΔΕΔΥ: Όλοι στην απεργία και τα συλλαλητήρια της 9ης του Απρίλη
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου