Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣTHN ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ «ΧΟΥΝΤΙΚΗ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ


Παρασκευή 11.4.14 στις 5 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος - Κάλεσμα στο συλλαλητήριο «υποδοχής» της Καγκελαρίου της Γερμανίας 



Η έξοδος στις αγορές, εγκαινιάζεται με την επιβράβευση της επιτηρήτριάς μας, για τον σαρωτικό μετασχηματισμό μιας χώρας, σε έρημο φτώχειας και λιτότητας, για την συνέχιση της επίθεσης σε εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.


Κάποιοι "ημίτρελοι" -όπως ανέφερε την Πέμπτη ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Άρης Σπηλιωτόπουλος- κάνουν πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κλείνοντας δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες να δώσουν μαχητικό «παρών» στο συλλαλητήριο «υποδοχής» της Kαγκελαρίου της Γερμανίας κας Μέρκελ την Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 και ώρα 5:00μμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η κα. Μέρκελ βασική πολιτική εκπρόσωπος των κυρίαρχων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου των συμφερόντων των αγορών, έρχεται ως τοποτηρητής για τον έλεγχο μιας πολιτικής που καταστρέφει ανθρώπους, συλλογικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, τις θέσεις εργασίας, τη μεσαία «τάξη»


Ακολουθώντας το μοντέλο του «αποκλεισμού της πόλης» και αυτή τη φορά η ΓΑΔΑ επικαλούμενη την «ανάγκη προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας» της Γερμανίδας Καγκελαρίου και της συνοδείας της, αλλά και τον «κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια», απαγορεύει από τις 11.30 αύριο το πρωί ως τις 9.30 το βράδυ «κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία» όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης που εκτείνεται από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι τη λεωφόρο Καλλιρόης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α. ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΕΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ  
Αίτημα για συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Α. Μέρκελ, στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψής της στην χώρα, θα καταθέσει η νεοσύστατη Διακομματική Επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Ωστόσο παραμένει αβέβαιο αν τελικά ικανοποιηθεί το αίτημα της Επιτροπής

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή των αντιλαϊκών Ευρωπαϊκών πολιτικών τις οποίες η Τρόικα και η Κυβέρνηση αποφασίζουν μαζί και εφαρμόζουν. Να σταματήσουμε τώρα την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων στη χώρα μας και στην Ευρώπη.

Φωτογραφία

Οργή λαού – εξέγερση  παντού
για να ανατραπεί τώρα αυτή η πολιτική.
Το μήνυμα πρέπει να είναι δυνατό, παλλαϊκό και Ευρωπαϊκό.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
   Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο

 την Παρασκευή 11/4/14 στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια θα προβληθεί η ταινία  "ΝΟΝΑ" (μια ταινία για την Άνγκελα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου