Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα ΠΟΣΠΕΡΤ για τον ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ

Στις 11 Ιουνίου απεργιακή συγκέντρωση στις 12.30 μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία στο ΥΠΟΙΚ και στις 7μμ έξω από το ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.
ertready"Δεκαπέντε μέρες μετά τις εκλογές οι εργαζόμενοι ξαναβγαίνουμε απεργιακά στους δρόμους του αγώνα στις 11 Ιουνίου, για να διαδηλώσουμε ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική της.


Στις 11 Ιουνίου κλείνει ένας χρόνος από «το μαύρο» της μνημονιακής κυβέρνησης στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και βρίσκει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να συνεχίζουν τον αγώνα για τις δουλειές τους, την αξιοπρέπειά τους και την πραγματική ενημέρωση.
Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν καθημερινά, για να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους, ενάντια στην παράνομη άρνηση του Στουρνάρα να υλοποιήσει την απόφαση των δικαστηρίων.
Οι 1500 απολυμένοι σχολικοί φύλακες βρίσκονται στους δρόμους μαζί με τις καθαρίστριες, έξω από το υπ. Οικονομικών για το δικαίωμα στη δουλειά. Οι εκπαιδευτικοί παραμένουν στις επάλξεις για να μην απολυθεί κανένας καθηγητής.
Και δίπλα σε αυτούς τους αγώνες προστίθενται καθημερινά νέα κομμάτια. Οι εργαζόμενοι στα υπ. Ανάπτυξης και Εμπορίου που κάνουν κατάληψη ενάντια στις διαθεσιμότητες. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που δίνουν μάχη μαζί με τους γονείς, για να μην περάσει το κλείσιμο και οι συγχωνεύσεις εκατοντάδων σχολείων που θα σημάνει νέες διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών και παιδιά στοιβαγμένα στις αίθουσες. Ολοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο που βρίσκονται αντιμέτωποι με την «αξιολόγηση» που θα σημάνει νέες χιλιάδες απολύσεις.
Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, παρόλη ...
Πηγή: ysterografonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου