Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Χαριστικό παζάρι βιβλίου συναδελφικής αλληλεγγύης

Την Τρίτη 1/7 στις 6μμ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής, πραγματοποίησε χαριστικό παζάρι βιβλίου συναδελφικής αλληλεγγύης, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

O Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής την Τρίτη 1/7 και ώρα 6 μ.μ., οργάνωσε χαριστικό παζάρι βιβλίου έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότηταοι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες, οι οποίοι συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα στην εργασία, στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Το παζάρι διοργανώθηκε ως έκφραση της ταξικής τους αλληλεγγύης, της οικονομικής στήριξης στον αγώνα ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις και της σύνδεσής του με τους δικούς τους αγώνες.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του παζαριού (195 ευρό) μοιράστηκαν εξ ίσου στα συντονιστικά των εκπαιδευτικών, καθαριστριών και σχολικών φυλάκων για την ενίσχυση του αγώνα τους.

Χαιρετίζουμε την πράξη αλληλεγγύης του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής και ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Οι μαζικοί, ενωτικοί αγώνες των εργαζομένων μπορούν να ανατρέψουν τις πολιτικές των απολύσεων, της εξαθλίωσης και της μετατροπής  των εργασιακών σχέσεων σε σκλαβοπάζαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου