Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

Τετάρτη 10/9 στις 12.30 μ.μ. - Παράσταση διαμαρτυρίας

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς στην παράσταση διαμαρτυρίας, που οργανώνεται από όλες τις ΕΛΜΕ της Αττικής και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/9 στις 12.30 μ.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, Τσόχα 15-17 στους Αμπελόκηπους.

κάνε κλικ εδώ για το χάρτη
Η παράσταση διαμαρτυρίας οργανώνεται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης της ΟΛΜΕ ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και τις δραματικές συνθήκες που υπάρχουν με την έναρξη της νέας χρονιάς (κενά, τη δημιουργία τμημάτων με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, τις μετακινήσεις των μαθητών κ.λπ.)



ΟΛΜΕ: Οργάνωση από τις ΕΛΜΕ πανελλαδικών παραστάσεων διαμαρτυρίας 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Αγαπητοί / -ές Συνάδελφοι,

Tο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, υλοποιώντας τον προγραμματισμό του για τo Σεπτέμβρη του 2014 καλεί σε Πανελλαδικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις, την Τετάρτη, 10/9, για τα κενά, τη δημιουργία τμημάτων με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, τις μετακινήσεις των μαθητών, τις διαθεσιμότητες – απολύσεις κ.λπ.

Καλούμε τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να οργανώσουν τις κινητοποιήσεις αυτές σε συνεργασία και με άλλους φορείς της εκπαίδευσης, σωματεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συλλόγους γονέων, κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου