Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υ.Δ.Μ.Η.Δ.

Τη Δευτέρα 13/10 στις 4 μ.μ. κατά τη συνάντηση αντιπροσωπίας Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση και Σχολικών Φυλάκων με τον Κ. Μητσοτάκη - Να είμαστε όλοι εκεί

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη Δευτέρα 13/10 στις 4 μ.μ.,  ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση -που ορίστηκε κατά την αγωνιστική κινητοποίησή μας την Παρασκευή 10/10- της αντιπροσωπίας Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα και Σχολικών Φυλάκων με τον Κ. Μητσοτάκη. 

Όλοι εμείς που βρισκόμαστε -εδώ και 15 μήνες- στο εγκληματικό καθεστώς της ομηρίας-απόλυσης, γνωρίζουμε πολύ καλά τις κυβερνητικές επιδιώξεις για απολύσεις (ήδη από τους σχολικούς φύλακες αρκετοί έχουν απολυθεί), αλλά δεν υποτασσόμαστε στη μοίρα που μας προορίζουν. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο πλάι μας, να ορθώσουν το ανάστημά τους, για να αναχαιτίσουμε όλοι μαζί τα εγκληματικά σχέδιά τους. 


Τίποτα -πλην της δικαίωσης- δεν θα σταθεί ικανό να μας κάνει να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα μας. Συνεχίζουμε με ακλόνητο σθένος τις κινητοποιήσεις μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δηλώνουμε ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι τον αγώνα αυτό, να τον δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί και να τον κερδίσουμε.

  • ΟΧΙ  ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ-ΟΜΗΡΙΑ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ. 
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

 ΦΥΛΑΚΕΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΜΕ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ                    ΔΙΟΙΚ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ 

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 4 μμ θα υπάρξει συνάντηση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη με αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων για το θέμα της διαθεσιμότητας. Η συνάντηση ορίστηκε μετά από τη κινητοποίηση της Παρασκευής 10-10-14.

Κ
αλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα έξω από το Υπουργείο Διοικ. Μεταρρύθμισης (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15).

Καμιά απόλυση εκπαιδευτικού – επαναφορά των καταργημένων τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και όλων των εκπαιδευτικών σε αυτά, κανείς εκπαιδευτικός εκτός δομών του Υπουργείου Παιδείας.

Να σταματήσει τώρα η ομηρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου