Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Βαθιά θλίψη αλλά και μεγάλη οργή

Το τελευταίο αντίο δόθηκε σήμερα το πρωί στην Πάτρα, στον αδικοχαμένο συνάδελφο, σχολικό φύλακα, που η αυτοκτονία του αποτελεί άλλο ένα φρικιαστικό αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής - κινητοποίηση τιμής και μνήμης.

sxolikoi
Πλήθος κόσμου, σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι της ΠΟΕ - ΟΤΑ, καθώς και αντιπροσωπία της συντονιστικής επιτροπής εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα παραβρέθηκαν στην κηδεία του συναδέλφου σχολικού φύλακα, που δεν άντεξε το βάρος της απόλυσης και αυτοπυροβολήθηκε την Περασμένη Παρασκευή στην Πάτρα. 

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς οδύνης, οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στην οικογένειά του και την οργή τους απέναντι στην απάνθρωπη και αντεργατική πολιτική των μνημονίων που με χιλιάδες απολύσεις, στερεί το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή.


Μετά την κηδεία, πραγματοποιήθηκε μαχητική πορεία στους δρόμους της Πάτρας. Ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία, εξέφρασε την αγανάκτησή του, φωνάζοντας συνθήματα που κατήγγειλαν τις κυβερνητικές πολιτικές που εξαθλιώνουν και δολοφονούν τους εργαζόμενους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου