Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η ώρα της τελικής σύγκρουσης πλησιάζει!!

Συντονίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις
 
Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής και την εκτίμηση ότι η ώρα της τελικής σύγκρουσης πλησιάζει, σήμερα 11 Δεκέμβρη το μεσημέρι, αρκετοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την ΑΔΕΔΥ και στην οποία έλαβαν μέρος ομοσπονδίες και συντονιστικές επιτροπές διαθέσιμων-απολυμένων από διάφορους κλάδους του δημοσίου.

Η αντιπροσωπία μας μετέφερε σε αυτή τη σύσκεψη την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής με την οποία καλείται η ΑΔΕΔΥ να αναλάβει δράσεις, σε Πανελλήνιο επίπεδο, συντονίζοντας τον αγώνα ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές όπως: συγκεντρώσεις, πορείες και απεργιακούς αγώνες με κλιμάκωση και διάρκεια. Τονίσαμε επίσης ότι οι αγώνες των εργαζομένων, των διαθέσιμων, των απολυμένων, των ανέργων και ολόκληρου του λαού αυτή την κρίσιμη περίοδο, πρέπει να βάλουν τη  σφραγίδα τους στις πολιτικές εξελίξεις. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των συναδέλφων από άλλους κλάδους.

Περιμένοντας τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ τις αμέσως επόμενες ημέρες, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Στο περιθώριο της σύσκεψης καθορίστηκε -την ερχόμενη Δευτέρα 15/11 στις 3 μ.μ στο ΕΚΠΑ- κοινή σύσκεψη των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων σε διαθεσιμότητα, για τον συντονισμό των επιμέρους δράσεών μας, το κρίσιμο αυτό διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου