Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Εξόρμηση "μνήμης" των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα ξαναχτύπησαν στον Πειραιά 
 
Αφισοκόλληση, πραγματοποίησαν σήμερα 19/1/15, στο κέντρο του Πειραιά, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα, όπου πολιτεύεται -χωρίς ίχνος ντροπής- και ο τέως υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος που κατακρεούργησε την Τεχνική Εκπαίδευση, διώχνοντας από τα σχολεία, 2.500 καθηγητές και 20.000 μαθητές. 

Οι Εκπαιδευτικοί που εδώ και 18 μήνες είμαστε σε διαθεσιμότητα-ομηρία υπενθυμίζουμε:
Αυτοί ψήφισαν  ΝΑΙ  σε απολύσεις εκπαιδευτικών 
και πλειστηριασμούς σπιτιών
Αυτοί που ψήφισαν μνημόνια και νόμους, διαπράττοντας τα σύγχρονα εγκλήματα κατά των βασικών αγαθών του ελληνικού λαού, έχουν ευθύνη και ονοματεπώνυμο.

Να τους απολύσουμε εμείς!!!



  

3 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι, ο Τσίπρας σε όλες τις ομιλίες λέει ότι θα αποκαταστήσει τους Φύλακες, τις καθαρίστριες την ΕΡΤ. Δεν λέει τίποτε για εμάς. Τι γίνεται? μήπως καμιά συνάντηση σε ψηλά κλιμάκια? Να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε. Λέω...
    Ευχαριστώ,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναδέλφισσα Μαρία δημοσιεύω το ερώτημά σου παρ' ότι δεν γράφεις όλα τα στοιχεία σου, γιατί με πολλή αγωνία έκανες το ερώτημα αυτό αρκετές φορές.
      Δεν είμαι βέβαια εκπρόσωπος κανενός κόμματος αλλά οι θέσεις του Σύριζα έχουν σε επίσημα κείμενα και πολλές ομιλίες διατυπωθεί πολλές φορές! Δεν ξέρω τι διαβάζεις. Ενδεικτικά παραθέτω:

      Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ :
      Θα ανατρέψει αυτό το ζοφερό σκηνικό της διάλυσης, θα αναβαθμίσει την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και θα ξαναδώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που της στέρησαν. Με μια σειρά από νομοθετικές ρυθμίσεις θα καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι που έπληξαν βαρύτατα την παιδεία. Καταρχήν, θα καταργηθεί ο θεσμός της διαθεσιμότητας και οι «διαθέσιμοι» εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων θα επιστρέψουν στις θέσεις τους. Επίσης θα ανασυσταθούν όλες οι σχολικές μονάδες που καταργήθηκαν ή συγχωνεύθηκαν.
      Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-alfavitagr-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD#ixzz3PZuYz2rQ

      Τσίπρας: Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες σε βάρος των απολυμένων και των διαθέσιμων
      Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει τις όποιες αδικίες έχουν γίνει εις βάρος των εργαζομένων που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έδωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Κ.Ο. Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με δημοτικούς υπαλλήλους, σχολικούς φύλακες, καθηγητές ΕΠΑΛ που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, απολυμένους ΕΟΠΠΥ, νοσηλευτές και εργαζόμενους της ΕΡΑ.


      Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/253940/tsipras-tha-apokatastisoume-tis-adikies-se-varos-ton-apolumenon-kai-ton-diathesimon/#ixzz3PZx8gp5W

      Δεν ξεχνάμε!!!! Το να μην ψηφίσει κανείς σ' αυτές τις εκλογές μαυρίζοντας αυτούς που μαύρισαν τις ζωές μας, είναι εγκληματική ενέργεια εναντίον των απολυόμενων!!!!! Εγκληματική ενέργεια γενικά!!!!!

      ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

      ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. Πάντως, πολύ λυπηρό κάποιος να ζητά "εδώ και τώρα" εγγυήσεις για την ψήφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή