Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κατρούγκαλος: "Θα επανασυσταθούν οι ειδικότητες και οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα"

Γ. Κατρούγκαλος: «Εντός διμήνου η επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων - διαθέσιμων δημοσίων υπαλλήλων» 



Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος δεσμεύθηκε πως μέσα στο δίμηνο θα έχουν επαναπροσληφθεί όλοι οι απολυμένοι - "διαθέσιμοι" δημόσιοι υπάλληλοι, μιλώντας στο Κόκκινο, στην εκπομπή "Με θέση και υπογραφή" με την Αλεξάνδρα Χρηστακάκη. 

Η δέσμευση του υπουργού έγινε ενώπιον των καλεσμένων στην εκπομπή, εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ, των διαθέσιμων εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.


Στη σημερινή εκπομπή "Με θέση και υπογραφή" του ραδιοφωνικού σταθμού Στο κόκκινο με την Αλεξάνδρα Χριστακάκη -στις 11:10 π.μ.- παρουσιάστηκε το θέμα της διαθεσιμότητας, με καλεσμένους τους Νίκο Κικάκη (εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα), Ζαχαρία Τριγάζη (διοικητικός πανεπιστημίου σε διαθεσιμότητα και Δημήτρη Μέρκο (μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ), ενώ ταυτόχρονα  συμμετείχε με τηλεφωνική επικοινωνία ο αρμόδιος αναπληρωτής  Υπουργός Γ. Κατρούγκαλος.


Ο Γ. Κατρούγκαλος ανέφερε, σε ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με το Υπ. Παιδείας και ότι: "Θα επανασυσταθούν οι ειδικότητες και οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου