Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πύργος της Βαβέλ;

Στο Υπουργείο Παιδείας ή στις Διευθ. Δευτ/θμιας 
οι αιτήσεις για τις θέσεις στα ΙΕΚ;!

Επειδή δεν υπήρξε επίσημη διευκρίνιση στην εγκύκλιο (77296/Ε2/15-5-2015), για το που ακριβώς θα υποβάλουν αιτήσεις όσοι επιθυμούν να μεταφερθούν/μεταταχθούν στις θέσεις (ΙΕΚ) που καταλαμβάνουν στους τελικούς Πίνακες διάθεσης της Ανακοίνωσης 8/2013 -Φ.Ε.Κ.3318/τ.Β’/27-12-2013 και της Ανακοίνωσης 10/2014 - Φ.Ε.Κ.479/τ.Β΄/26-02-2014), των οποίων όμως, φορέας υποδοχής είναι το υπουργείο Παιδείας, οι συνάδελφοι που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση στα ΙΕΚ, δέχονται αντιφατικές πληροφορίες από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, με αποτέλεσμα την επιπλέον ταλαιπωρία τους.
 
Συνάδελφος από επαρχία μας ενημέρωσε, ότι από αρμόδιους του Υπουργείου, έλαβε την απάντηση: "Να πάμε στο υπουργείο στην Αθήνα ή όπως έκανα εγώ, να τη στείλουμε με κούριερ, να περιμένει ο κούριερ εκεί για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου από τη Δ.Β.Μ. και να μου το γυρίσει στην πόλη μου. (Διπλά χρήματα!). Επίσης να πάμε στη β/βαθμια και να κάνουμε άλλη αίτηση που την κοινοποιούν στη β/βαθμια που είχαμε οργανική "

Η ενημέρωση που λάβαμε από την Δ. Δ. Ε. Α΄Αθήνας είναι: Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν την εν λόγω αίτηση είτε στο ΥΠ.Παιδείας (στη Διευθ. Προσωπ. Δ.Β.Μ.) είτε μόνο στην πλησιέστερη Δ. Δ. Ε., η οποία υποχρεούται να την κοινοποιήσει αρμοδίως.

Καλό θα ήταν, οι "αρμόδιοι" να μην συμβάλλουν στην επιπλέον ταλαιπωρία μας!!

Δείτε εδώ το προηγούμενο  άρθρο μας: Εκδόθηκε συμπληρωματική εφαρμοστική εγκύκλιος από το Υπ. Παιδείας  (Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015)

Για τη διευκόλυνσή των συναδέλφων, δείτε ακόμα: Ενδεικτικές φόρμες-έντυπα Αιτήσεων "επαναφοράς" εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου